Tomaat op geroosterd brood

Recepten > Bruschetta con pomodoro

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 zeer fijngehakte ansjovisfilets
  • peper
  • 1 bolletje mozzarella
  • 4 dunne sneetjes boerenbruin of Italiaans bruinbrood
  • 1 gehalveerd teentje knoflook
  • 2 grof gehakte rijpe tomaten

Bereiding

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  2. Meng in een kommetje de olie en de ansjovisfilets en breng op smaak met peper.
  3. Snijd van de mozzarella 4 plakjes af.
    Rooster het brood vlak onder de grill aan beide zijden.
  4. Wrijf de sneetjes brood in met knoflook, verdeel er het ansjovismengsel over, leg de tomaat en de plakje mozzarella erop en laat de mozzarella vlak onder de grill in ± 3 minuten smelten.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *