Italiaanse Groentebol

Recepten > Italiaanse Groentebol

Ingrediënten

  •  1 Italiaanse bol
  • 75 gram champignons
  • 2 el. olijfolie
  • versgemalen peper
  • 2 el (room)boter
  • 1 tomaat
  • 1 kleine of halve courgette (ca. 100 gram)

Bereidingswijze

  1. Snijd de schoongemaakte courgette en champignons in plakjes.
  2. Braad ze met de olijfolie in een koekenpan even goed aan. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  3. Snijd de tomaat in dunne plakjes en de Italiaanse bol doormidden.
  4. Besmeer de bol met de (room)boter, leg de plakjes tomaat op de onderste helft met daarop het courgette en champignon mengsel.
  5. Dek af met de bovenste helft van het brood.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *