Gevulde champignons met peterselie

Recepten > Gevulde champignons met peterselie

Ingrediënten

  • 3 champignons per persoon
  • 3 teentjes knoflook
  • peterselie
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

  1. Haal de steeltjes van de champignons af en leg de hoedjes weg.
  2. Zet de steeltjes, knoflook en peterselie in een mixer om het mengsel te malen.
  3. De hoedjes met het mengsel vullen en zout, peper en olijfolie toevoegen.
  4. In een schaal doen en in de oven plaatsen.
  5. In 20 à 25 minuten op 150 °C gaar laten worden. Voor men dit in de oven doet, het geheel besprenkelen met olijfolie en bestrooien met zout en peper.
  6. Met kleine stukken geroosterd brood opdienen.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *