Antipasta Salade

Recepten > Antipasta Salade

Ingrediënten

  • 1 bakje mini romatomaten (250 g)
  • 1 zakje mozzarelline (mini-mozzarella kaas
  • 1 zakje verse basilicum (15 g)
  • 1/2 duopakje uitgebakken spekblokjes (a 85 g)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel azijn
  • 4 eetlepels Pesto alla Genovese
  • 1 ciabatta (brood)

Bereidingswijze

  1. Tomaatjes wassen en halveren.
  2. Mozzarella laten uitlekken en halveren.
  3. Basilicumblaadjes van steeltjes plukken.
  4. Tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes mengen en over vier borden verdelen.
  5. Dressing kloppen van olie, azijn en 2 eetlepels pesto. Dressing door salade mengen.
  6. Salade serveren met sneetjes ciabatta besmeerd met rest van pesto.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *