Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK)

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema’s > Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK)

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK) is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in 1991 en erkend door de Italiaanse regering in mei 1994.

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK) heeft zich tot doel gesteld de handel tussen Italië en Nederland te bevorderen en actuele informatie over zakelijke mogelijkheden en economische samenwerking tussen de beide landen te verstrekken.

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK) is lid van “Assocamerestero”, de vereniging van de Italiaanse KvK’s in het buitenland (CCIE) die, in samenwerking met Unioncamere, de activiteiten van alle KvK’s promoot bij Italiaanse en internationale instanties. Zo zijn de 70 Italiaanse KvK’s in de hele wereld verbonden in een netwerk van ongeveer 23.000 leden.

De Kamer werkt ook samen met de andere Italiaanse instanties in Nederland, onder de auspiciën van de Ambassade. In Nederland kent de Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK) een kleine tweehonderd leden.

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland (IKvK) is gevestigd aan de De Ruyterkade 5, 1013 AA Amsterdam. Contactinformatie: tel. +31 (0)20 7513363, fax. +31 (0)20 7519931.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *