Italiaans Verkeersbureau

Thema’s > Italiaans verkeersbureau

Het Italiaans verkeersbureau (Ente Nazionale Italiano per il Turismo) of te wel het Italiaans Bureau voor Toerisme was tot 2010 gevestigd in Amsterdam. Het kantoor van het Italiaans Verkeersbureau ENIT in Amsterdam is sinds 2010 echter definitief gesloten.

Het is daardoor niet meer mogelijk om folders aan te vragen ter voorbereiding van uw vakantie. Als alternatief is er veel informatie te vinden op de website van de vestiging in Duitsland, of Belgie: Vrijheidsplein 12, 1000 Brussel. Contact Tel. +32 2 647 11 54 Fax +32 2 640 56 03; brussels@enit.it

9 gedachten over “Italiaans Verkeersbureau

 1. ERIC VERSTRAETEN

  Kunt U me zeggen waar ik in Nederland een 3-daagse ROMA \Pass kan kopen ?
  Waar en met een bankkaart
  Veel dank !!!
  Dhr Eric Verstraeten
  Clausstraat 44
  4561 JD HULST

  1. Redactie Bericht auteur

   Paul,
   We zijn helaas geen reisbureau. Als je het zelf niet kunt vinden tussen onze aanbiedingen kun je even bij een reisbureau binnenlopen. Zij helpen je graag.

 2. Ruud Broekhuizen

  Beste,
  voor een tv programma van KRO NCRV ben ik op zoek naar een plek waar 2 van onze gasten kunnen leren om zelf buffelmozzarella te maken. Ik weet niet of ik bij u aan het goede adres ben, maar zou u mij kunnen helpen om in contact te komen met zo’n buffelboerderij, of kunt u mij helpen aan een instantie die mij hierbij kan helpen.

  Bij voorbaat dank
  Ruud Broekhuizen
  KRO NCRV

 3. MJJA Verhoeven

  Ik vind Italië een prachtig land behalve enkele zaken die mij ervan weerhouden om nog eens op vakantie te gaan in Italië.
  Vroeger toen ik 20 was , nu ben ik 74 jaar ging met de bouworde , een organisatie vanuit de Heilige Landstichting Nijmegen naar Italië.
  Geweldige tijden.
  Nu zoveel jaren later ga ik met mijn zoon naar Puglia. We gaan naar Gallipoli, blijkt dat je gescand wordt als je door dat stadje rijdt en je een fikse bekeuring te wachten staat. Er staan borden , alleen in het Italiaans die geen enkele buitenlander begrijpt dat het alleen toegankelijk is voor vergunninghouders. Blijkbaar wordt je auto gescand en na vele maanden valt er een bekeuring , via het autoverhuurbedrijf in je brievenbus met nog eens extra kosten. Zo moeten ze het maar goed doen, mij zien ze nooit meer in Italië, waarom moeten ze de toeristen zo uitbuiten terwijl het zo belangrijk is dat er buitenlandse toeristen komen.
  Ik ben vele jaren met vakantie geweest in Griekenland, Kroatië , Frankrijk, daar kennen ze dat soort Maffia toestanden niet . Ik heb erg veel euro’s gespendeerd in Italië maar ik zal never nooit nog ene euro spenderen in Italië.
  Verder is Italië een smerig land , overal afval langs de wegen, ratten hebben we gezien bij ons 4 sterren hotel( Casale Murgese in Savelletri – Fasano). Vorig jaar in Sardinië hetzelfde . Het afval wordt gewoon gedeponeerd langs de weg, geen wonder als er dan ratten rondlopen.
  En dan nog een minpunt, Italianen spreken amper Engels, hoe moet je je dan verstaanbaar maken ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *