Italiaans Verkeersbureau

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema’s > Italiaans verkeersbureau

Het Italiaans verkeersbureau (Ente Nazionale Italiano per il Turismo) of te wel het Italiaans Bureau voor Toerisme was tot 2010 gevestigd in Amsterdam. Het kantoor van het Italiaans Verkeersbureau ENIT in Amsterdam is sinds 2010 echter definitief gesloten.

Het is daardoor niet meer mogelijk om folders aan te vragen ter voorbereiding van uw vakantie. Als alternatief is er veel informatie te vinden op de website van de vestiging in Duitsland, of Belgie: Vrijheidsplein 12, 1000 Brussel. Contact Tel. +32 2 647 11 54 Fax +32 2 640 56 03; brussels@enit.it

8 gedachten over “Italiaans Verkeersbureau

 1. ERIC VERSTRAETEN

  Kunt U me zeggen waar ik in Nederland een 3-daagse ROMA \Pass kan kopen ?
  Waar en met een bankkaart
  Veel dank !!!
  Dhr Eric Verstraeten
  Clausstraat 44
  4561 JD HULST

  1. Redactie Bericht auteur

   Paul,
   We zijn helaas geen reisbureau. Als je het zelf niet kunt vinden tussen onze aanbiedingen kun je even bij een reisbureau binnenlopen. Zij helpen je graag.

 2. Ruud Broekhuizen

  Beste,
  voor een tv programma van KRO NCRV ben ik op zoek naar een plek waar 2 van onze gasten kunnen leren om zelf buffelmozzarella te maken. Ik weet niet of ik bij u aan het goede adres ben, maar zou u mij kunnen helpen om in contact te komen met zo’n buffelboerderij, of kunt u mij helpen aan een instantie die mij hierbij kan helpen.

  Bij voorbaat dank
  Ruud Broekhuizen
  KRO NCRV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *