Over ons

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Home > Over ons

Deze website www.Italievakantieland.nl werd in 2004 gelanceerd met als doel alle informatie over Italie op een overzichtelijke en snel toegankelijke manier te ordenen.

Formeel is ItalieVakantieland onderdeel van Verasec, maar je kunt ItalieVakantieland ook zien als een bonte verzameling van enthousiastelingen die gek zijn op Italie en die ervoor zorgen dat vele geïnteresseerde reizigers de informatie kunnen vinden die ze, in hun voorbereiding op hun vakantie of emigratie, zoeken.

ItalieVakantieland is bedoeld als bron van informatie voor iedereen die in Italie geïnteresseerd is. Ideeën, beschrijvingen en interessante links zijn altijd welkom!

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u het werk van ItalieVakantieland.nl steunen? Overweeg dan eens een kleine bijdrage om de onkosten te dekken. Doneer 5 Euro10 Euro of 15 Euro. Alvast bedankt voor uw hulp en reacties,

Het “Italie Vakantieland” team.

Hieronder nog enkele specifieke onderwerpen over het site beheer van ItalieVakantieland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *