Italië Vakantieland na 12,5 jaar in een nieuw jasje!

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Sinds 2005 hebben wij voor vele particulieren en reisorganisaties, de online promotie verzorgd via ItalieVakantieland.nl, een thematische website over Italie als Vakantieland. De website was volledig gericht op het verstrekken van landinformatie voor Nederlandstalige vakantiegangers en emigranten. We geven internetgebruikers meer dan 300 pagina’s met relevante Italie-informatie. De site toont op overzichtelijke wijze informatie over o.a. steden en dorpen, musea, natuur en recreatiegebieden, (water)sporten en accommodaties.

Tevens kan men via deze website  informatie uitwisselen met andere kenners en toegang krijgen tot honderden andere websites met relevantie Italie-gerelateerde informatie.

Het succes is gelegen in een aantal zaken.

  • De website biedt veel, zo niet alle, (achtergrond)informatie die een vakantieganger of emigrant nodig heeft.
  • Alle aangeboden informatie is voor de bezoekers vrij toegankelijk.
  • Het productaanbod sluit nauw aan bij de wensen van de bezoeker.
  • Snel zoeken en vinden van de gewenste informatie.

Deze inhoudelijke kant van ItalieVakantieland.nl is niet gewijzigd, maar na 12,5 jaar was de lay-out en de techniek achter de website duidelijk aan vervanging toe.

We nodigen u van harte uit om uw mening over de nieuwe layout en interactiemogelijkheden te geven. Ook houden we ons aanbevolen voor suggesties om de informatie nog toegankelijker te maken.

Bedankt voor uw belangstelling in de afgelopen 12,5 jaar; we hopen dat daar, in deze nieuwe gedaante,  nog vele jaren bij gaan komen.

Gertjan Verhage
Wemaster ItalieVakantieland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *