Hotels

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Home > Hotels

Op deze pagina’s van Italië Vakantieland kunt u meer dan 7000 hotels in Italië on-line reserveren: bekijk de on-line hotelbrochures, check de beschikbaarheid van kamers en reserveer uw hotelkamer bij het hotel zelf. Zonder reisbureau, zonder boekingskosten, zelfs de laatste last minutes!

Staat een hotel meerdere keren vermeld, dan zijn er meerdere aanbieders van deze accommodatie. Zoek de goedkoopste en boek die, het is immers hetzelfde hotel! Heeft u ervaring met deze hotels (positief of negatief) wij zullen ze graag vermelden.

Zoek hotels

Bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Wilt u uw accommodatie toevoegen?

Booking.com is een internationale website waarop accommodaties voor vakantie of reis kunnen worden gereserveerd. Booking.com biedt ca. 1,07 miljoen locaties aan voor overnachting.

In Italie hebben klanten het recht de bewaring van papieren, waarden, geld en andere kostbaarheden van het hotel te eisen. Hotels in Italië zijn aansprakelijk voor het verloren gaan, beschadiging of diefstal van het eigendom van hun klanten: deze aansprakelijkheid is beperkt tot de waarde van de vernietigde, beschadigde of gestolen goederen, tot een maximum van honderd keer de prijs van een dag accommodatie.

Bovendien hebben hotels een onbeperkte aansprakelijkheid voor items die specifiek zijn achtergelaten voor bewaarneming of voor items die ze hebben geweigerd te accepteren ondanks hun verplichting om dit te doen.
Deze aansprakelijkheid is niet van toepassing als de schade, vernietiging of diefstal wordt veroorzaakt door de klant of door personen in het bedrijf van de klant, of vanwege de specifieke eigenschappen van het artikel zelf of door  overmacht .
Uitzonderingen : volgens het Burgerlijk Wetboek kunnen klanten geen gebruik maken van dergelijke regels in geval van onrechtvaardige te late indiening van het voorval bij het hotelmanagement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *