Italie vakantieland, Italie informatie, vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen, Rome, Milaan
ItaliŽ
Vakantieland.NL

Telefonie, Bellen en gebeld worden in, naar en vanuit Italie op ItaliŽVakantieland.nlItalie vakantieland, Italie informatie, vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen, Rome, Milaan
Startpagina Inhoud Zoeken Contact Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie >

Advertising Italie vakantieland, Italie informatie, vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen, Rome, Milaan

Eintragen Italie vakantieland, Italie informatie, vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen, Rome, Milaan

Omhoog
Plaats informatie
Last Minutes
Vakantiehuizen
Camping
Hotels
Bed en Breakfast
Agriturismo
Appartementen
Pensions
Rondreizen
Pakketreizen
Vliegreizen
Autoverhuur
Reisverzekering
Reisgidsen
Web-Winkel
Recepten uit ItaliŽ
Reisverhalen
ItaliŽ Links

Thema's > Telefonie

Op deze pagina vindt u alle informatie over bellen in, vanuit en naar Italie met GSM, vaste telefoon of vanuit de telefooncel.

Landnummer
De code, waaronder Nederland vanuit Italie bereikbaar is, is 00 31. Als dit gekozen is vervolgt u met het kengetal (zonder nul) en vervolgens het abonneenummer. Het landnummer vanuit Italie van BelgiŽ is 00 32.

Telefooncellen
Telefoneren vanuit telefooncellen is het voordeligst. De meeste telefooncellen moet u bedienen met telefoonkaarten, verkrijgbaar bij de postkantoren, kiosken en de meeste souvenirwinkels. 

Tevens is het mogelijk om een z.g. Collect Call te maken. Vanuit Italie dient u het volgende nummer te draaien: 00 800311177.
Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van de KPN, www.collect.kpn-telecom.nl.

Mobiel telefoneren met abonnement of Nederlandse pre-pay kaarten (GSM)
Indien U een prepay telefoon meeneemt, zorg er dan voor, dat u er voldoende beltegoed op heeft staan. In het buitenland is deze vrijwel niet bij te vullen. Ongeacht of u zelf belt of gebeld wordt, de gesprekskosten vanaf de Nederlandse grens tot uw telefoon zijn altijd voor uw rekening.

Automatische of manuele Roaming
U hoeft niets te doen om te genieten van de internationale dekking van uw Nederlandse of Belgische provider. Als uw toestel het toelaat, selecteert het zelf het netwerk waarop het moet aansluiten (automatische roaming). Uw toestel kiest dan automatisch het netwerk dat het sterkste signaal uitzendt, daar waar u zich bevindt. Zodra de naam van een aanbieder in uw display verschijnt, kunt u bellen en gebeld worden.
Een andere mogelijkheid is manuele roaming. U selecteert zelf het netwerk. U sluit erop aan door op uw GSM-scherm de lijst van alle operators of codes van deze operators te doorlopen en er ťťn te selecteren. De providers in Italie zijn Telsim en Turkcell. 

Als u op de prijs let adviseren wij u manuele roaming te gebruiken in Italie. Voor gebruikersgemak kiest u voor automatische roaming. Er bestaan namelijk grote prijsverschillen bij mobiel bellen in of vanuit Italie op basis van een Nederlands abonnement. De Nederlandse telecomaanbieders hanteren voor bellen vanuit Italie naar Nederland prijzen die variŽren sterk variŽren. De prijzen zijn ook sterk aan verandering onderhevig. Voor de laatste tarieven verwijzen we u naar de internetsite van uw provider. 

Ook op uw mobiele nummer gebeld worden in Italie kent variŽrende prijzen. Afhankelijk van je provider en abonnement kun je veelal zelf kiezen uit een (soms beperkt) aantal roamingpartners. Kortom zoek van te voren even uit wie het voordeligste is! Uiteraard geldt naast de prijs en het gemak de dekking van een provider als selectiecriterium. Hoewel Italie goed gedekt is hebben de providers nog enkele witte vlekken, vooral buiten de toruistische plaatsen. Voor de huidige dekking verwijzen we u naar de sites van de Turkse providers 

Voor een uitgebreid en actueel overzicht van tarieven kunt u terecht op de internetsite bellen.com. En op de site van uw mobiele provider staat onder roamingpartners of 'bellen in het buitenland' vaak ook een handig overzicht!

Italiaanse pre-pay sim-kaarten
U kunt zonder problemen met uw mobiel in Italie bellen. Echter het is veel goedkoper om met een Italiaanse prepaid telefoonkaart te bellen. Als uw mobiel geen simlock heeft, kunt u deze in uw mobiel gebruiken.

Door in Italie een pre-pay simkaart te kopen krijgt u de beschikking  over een Italiaans telefoonnummer. U kunt dan bellen en gebeld worden binnen Italie tegen nationale tarieven. 
De kaarten om je Italiaanse pre-paid op te waarderen kun je bij bijna elk tankstation krijgen, en verder bij elke GSM winkel. 

separatab separatab
  Zoek in de Italiaanse gouden gids: 
what Zoek naar een Italiaans bedrijf door een product, service of naam in te typen.
 
where Geef de regio, of de provinice afkorting, de plaatsnaam, het distrikt of de postcode.
Wat Waar
Near To
 
spazio

Houdt ItalieVakantieland.nl up-to-date deel uw ervaringen en tips. Stuur ons uw suggesties tot verbetering van onze website.

Plaats informatie Thema-artikelen Last Minutes Vakantiehuizen Camping Hotels Bed en Breakfast Agriturismo Appartementen Pensions Rondreizen Pakketreizen Vliegreizen Autoverhuur Reisverzekering Reisgidsen Web-Winkel Recepten uit ItaliŽ Reisverhalen ItaliŽ Links

Adverteer op Italie vakantieland, Italie informatie, vakantiehuisjes, campings, autohuur, hotel, hotels, vliegreizen, Rome, Milaan  

Andere landen uit deze serie:Aruba BelgiŽ Bonaire Bulgarije Curacao Denemarken Duitsland Frankrijk Griekenland Hongarije ItaliŽ Nederland Oostenrijk Polen Portugal RoemeniŽ Slowakije Spanje Turkije TravelGuideEurope.eu Zwitserland
U bent op ItaliŽ Vakantieland bezoeker:Site Meter
Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2004-2013 by
Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec. Laatst bijgewerkt: dinsdag 23 juli 2013.

Op ItaliŽ Vakantieland vindt u uitgebreide informatie over ItaliŽ, het kopen of huren van een huis in ItaliŽ, maar ook links naar campings in ItaliŽ en vakantiehuisjes in ItaliŽ. Steun ons en boek uw hotels en vakantiehuisjes in ItaliŽ via "ItaliŽ Vakantieland".